Hvem er Fiskelodge

Fiskelodge er et rejseselskab, som ønsker at tilbyde lystfiskere spændende fiskeoplevelser i hele verden. Dette med et socialt sigte, hvor ”den gode fiskeoplevelse” er i fokus, og hvor ”hyggen” er centralt for hele opholdet.

Vi har gennem mange år arrangeret fiskeoplevelser udenfor et kommercielt regi, men har nu et ønske om, også at tilbyde vores rejser og arrangementer mere bredt.
Når vi arrangerer en fisketur, ligger der mange 100 timers forarbejde i at finde den rigtige lokalitet, som ikke kun præsterer den ene dag, hvor billedet eller filmen er taget.
At finde den rigtige lokalitet, vide hvordan og hvornår den skal fiskes, er ofte afgørende for succes. Det har vi stor erfaring i, og det vil vi gerne dele med jer på vores fiskerejser. Vi arbejder derfor målrettet på at kunne tilbyde:

  • Destinationer med et spændende og stabilt fiskeri, som fiskemæssigt kan tilbyde fantastiske fiskeoplevelser der er værd at rejse efter, og som er vanskelige selv at organisere eller opnå.
  • De bedst mulige rammer i de Fiskelodges vi laver på destinationerne. At vi spiser og bor godt, så vi har rammerne til også at opbygge fællesskaber. At alle uanset behov føler sig hjemme på turen.
  • Guidning der bidrager med erfaring og læring til dem der ønsker det, og at du derfor kommer hjem fra turen, som en bedre lystfisker med helt nye tricks til det hjemlige fiskeri.
  • Vi hjælper dig med at rejse. Vi tager os af alt fra flybilletter og visum, så alle kommer sikkert frem og vi sørger vi for, at alt er clearet med fiskelicenser o. lign.

Vores fisketure
På vores ture er der ikke lagt op til, at i skal fiske 18 timer i døgnet, non-stop i en uge.
Vi arrangerer ture, hvor vi målrettet går efter de stræk, hvor fiskene opholder sig her og nu. Det vil ofte være en fiskedag der er delt op i 2 stræk og hvor der er mulighed for at komme hjem i hytten og slappe af imellem fiskeriet.
Vi prøver altid på at den hyggelige base for turen, ligger i tæt afstand på fiskevandet. Så vil ildsjælene, der ønsker at fiske 18 timer i døgnet, også have mulighed for dette.

Hvorfor skal i vælge Fiskelodge
Vi laver fiskerejser til steder, hvor vi gerne selv vil fiske og har et program, som vi også selv gerne vil deltage i. Det er rejser af høj kvalitet, lækre faciliteter og hvor vi spiser godt og har adgang til de gode fiskestræk.
Vi skaber et rum, hvor vi kan fortælle fiskehistorier, men også et rum, hvor vi er sammen om de gode oplevelser og som kan skabe nye fiskehistorier.
Vi sørger for erfarne turledere og guider, der sætter en ære i, at i får en god oplevelse!

Tryghed på din fiskerejse
Vi har altid danske turledere/guider med selvom vi også gør brug af de lokale guider.
Det sikrer den problemfrie kommunikation, men også at vi hele tiden opdateret i de områder, hvor vi fisker.
Fiskelodge er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden og vi vil gøre alt hvad vi kan for at klæde dig på før og under rejsen, så det bliver en god og tryg rejse.

Før rejsen
Vi aftaler tid til informationsmøder inden rejsen, så i kan sparre med os, få gode tips og råd og være helt klædt på inden rejsen både hvad angår grej og forsikringer og hvem du skal dele værelse med.
Der ud over kommer vi også rundt på messer og grejforretninger og er der interesse, kan vi også komme forbi jeres forening eller arbejdsplads og give en præsentation.
Er der spørgsmål – ring eller send en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Lars og Mads

Fiskelodge på island med spin og flue

Lars Spring og Mads Christiansen

Scroll to Top
Fiskelodge efter ørred og rødding i island til nyhedsmail

Jeg vil gerne modtage nyhedsmail